Pikalainat vertailussa

HUOM! Tämä sivu vielä työn alla!

Pikalaina hakusessa, eikä itsellä oikein tietoa, etkä luota satoihin “pikalainavertailuihin” jotka ajavat vain omaa etuaan? Jos näin tulit oikeaan paikkaan! Pikalainavertailun järjestyksen luovat kävijät itse!

pikalainavertailu

Olemme valinneet vain luotettavat pikalainat tähän vertailuun. Teidän kävijöiden tehtävä on laittaa pikalainat oikeaan järjestykseen. Eli kerro kokemuksesi jos olet jotain pikalaina yritystä tai pikalaina tuotetta testannut! Anna äänesi ja vaikuta vertailuun, niin vain rehdimmät pikalainat pärjäävät! Olemme taatusti suomen rehellisin pikalaina vertailu, koska tulokset tulevat suoraan palveluiden asiakkailta ja käyttäjiltä.

Jos olet jo testannu jotain pikalaina yritystä ja haluat kertoa palautteesi muille, oli ne sitten risuja tai ruusuja. Klikkaa yrityksen logoa ja pääset jättämään kirjallisen varoituksen tai suosituksen kyseisestä yrityksestä.

Jos haluat vain antaa äänesi, niin klikkaa haluamasi määrä tähtiä arvioimasi pikalaina yrityksen kohdalle. Äänesi vaikuttaa samantien pikalainojen järjestykseen etusivulla ja näin luotettavimmat pikalainat pärjäävät.

Risicum tarjoaa luotettavaa pikalainaa ja kulutusluottoja isommille summille. Risicum on suomen pienlainayhdistyksen jäsen ja myös hyväksytty aluehallintoviraston luotonantajareksiteriin. Yritys on yksi suomen vanhimmista ja suurimmista pikalainan tarjoajista.

 

Keskiarvo: 5 (2 arviota)
Ok money on suomalainen pikalainan tarjoaja. Yritys voitti Taloustutkimus Oy:n Pikalainat ja Kulutusluotot yhteisvertailun 2010. Yritys On siis varmasti luotettava ja hyvä vaihtoehto pikalainan otolle.

 

 

 

Keskiarvo: 4.3 (3 arviota)
Pikalainaa Ilman Inhottavia Piilokuluja on Ferratumin motto ja yritys mainostaa itseään Maailman rehellisimpänä pikalaina yrityksenä.

 

 

Keskiarvo: 4.3 (4 arviota)
Pikavippi.fi on yksi suomen vanhimmista pikalainojen tarjoajista. Se on suomalaisen OPR-Vakuus Oy:n omistuksessa. Yritys on myös hyväksytty Aliehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

 

 

Keskiarvo: 4 (1 arvio)
Nopsavippi on uusi pikalainan tarjoaja. Yrityksen slogan on “ei ole häpee olla nopee”. Nopsavippi kuuluu Top Finance Oy:lle. Ensiasiakkaana voit hakea 50e lainaa ja sen jälkeen käytössäsi on pikalainat aina 500 € asti

 

 

Keskiarvo: 4 (1 arvio)
Ainalaina on jo pitkään toiminut pikalainan tarjoaja. Sen päämaja on tampereella. Lainasummat vaihtelevat 50 ja 1000 € välillä lainaajan iästä ja siitä onko asiakas uusi vai jo tuttu.

 

Keskiarvo: 4 (1 arvio)
Suomivippi on asiantunteva ja luotettava suomalainen pikalainan tarjoja. Rahat maksetaan tilille aukiolo aikoina, hakemuksia otetaan vastaan 24h vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä.

 

Keskiarvo: 4 (1 arvio)
Everyday on myös OPR-Vakuus Oy:n pikalaina palvelu. Yritys eroaa muista siinä että hakemalla pikalainaa avaat tavallaan tilin Everydaylle, voit nostaa kerralla 300€ tai pienempiä summia vaikka joka päivä. Everydayllä on myös Aluehallintoviraston antama lupa pikalaina toimintaan ja se kuuluu luotonantajarekisteriin.

 

 

Ei vielä arviota
Ostosraha on myös OPR-Vakuus Oy:n pikalaina palvelu. Ostosraha tarjoaa suurempia lainoja. Lainahakemukset käsitellään välittömästi.

Ostosraha ei vaadi takaajia tai vakuuksia, vaikka myöntääkin isompia lainoja.

 

 

Ei vielä arviota
Freedom rahoitus tarjoaa isompia lainoja, aina 20 000 euroon asti. Yritys tarjoaa monenlaista lainaa, autolainaa, venelainaa, matkalainaa jne. Isomman rahan tarpeessa Freedom pikalaina on hyvä vaihtoehto.

 

Ei vielä arviota
Tekstivippi kertoo olevansa Suomen ja maailman ensimmäinen pikalainapalvelu. Nykyään se kuuluu Ferratum Grouppiin.

 

Ei vielä arviota
Suomen viestilaina Oy on suomalainen pikalainan tarjoaja. Yritys on tarjonnut pikalainoja jo vuodesta 2005, ja yritys on hyväksytty luotonantajarekisteriin joten sen toiminta on luotettavaa ja ammattitaitoista.

 

Ei vielä arviota
24pikavippi.fi on Suomi Rahoitus Oy:n pikalaina palvelu. Se tarjoaa ensilainaa 200 € ja vanhoille asiakkaille pikalainaa aina sinne 500€ asti. Suomi Rahoitus Oy on suomen yrittäjien jäsenyritys ja tunnustuksena palvelun ja tuotteen korkeasta laadusta saanut Avainlipun.