Pikavippi.fi tunnetaan Suomessa hyvin: Se on yksi suosituimmissa, luotetuimmista ja käytetyimmistä pikalainapalveluista, ja me voimme taata, että Pikavippi.fi:n palveluihin voit luottaa. Pikavippi.fi on yksi Suomen vanhimmista pikalaina-alan toimijoista ja se on palvelut jo reilusti yli 200 000 suomalaista!

Nykyisellään Pikavipiltä voi hakea lainaa aina 50 eurosta 1000 euroon asti. Vaatimuksena on tietysti täysi-ikäisyys. Tämän lisäksi hakijan tulee olla Suomen kansalainen ja hänellä ei saa olla luottotiedoissaan merkintöjä. Maksuaikaa tämän suuruisille pikalainoille annetaan aina 14 vuorokaudesta kahteen kuukauteen.

vipit netistä

Pikavippi.fi:n kanssa samaan OPR-Vakuus konserniin kuuluva Ostosraha.fi tarjoaa vastaavasti kulutusluottoa 400-2500 euroa 1-35 kuukauden laina-ajalla kaikille yli 21-vuotiaille. Lisätietoja ostosrahasta saat suoraan Pikavippi.fi-sivustolta.

Esimerkiksi 200 euron suuruinen pikavippi Pikavippi.fi:stä kahden erän takaisinmaksulla hoidetaan kätevästi: 30 päivän päästä lainan ottamisesta maksetaan 125 euroa takaisin ja vastaavasti 60 päivän kohdalla loput 125 euroa. 200 euron pikalainalle tulee näin takaisinmaksettavaksi 250 euroa, mikä on hintavertailussamme varsin kohtuullinen hinta.

Samaan kategoriaan voidaan laskea myöskin Vippi.fi -palvelu. Siitä voidaan kertoa seuraavaa:

Vippi.fi on Vipster Oy:n tunnetuin pikalainapalvelu, joka myöntää lainaa aina 50 eurosta 1000 euroon saakka. Et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia.

Tiesitkö tätä? Euroissa mitattuna Vippi.fi myönsi eniten pikalainoja Suomessa vuonna 2009.

Nopean maksajan etu

Vippi.fi tarjoaa edullisen nopean maksajan edun, joka on voimassa kaikissa lainoissa aina 50 eurosta 1000 euroon saakka. Voit siis maksaa lainasi takaisin ennen sen eräpäivää ja samalla säästää lainakuluissa!

Tarkemmat ohjeet nopean maksajan edusta saat lisätietoa Vippi.fi-sivustolta, mutta käytännössä etua voi hyödyntää seuraavasti: Olet ottanut 30 päivän pikavipin, mutta toteatkin, että pystyt maksamaan lainasi takaisin jo 14 päivän kohdalla. Tavallisesti 200 euron pikavippi 30 päivän ajalla tarkoittaisi 250 euron takaisinmaksua, mutta kun maksat lainan 14 päivän kohdalla, tulee sinun maksaa takaisin vain 236 euroa. Vippi.fi tulee sinua siis vastaan 14 euron verran!

Miten haen Vippi.fi-pikavippiä?

Pikavipin hakeminin Vippi.fi:ltä on turvallista ja vaivatonta. Palvelun luotettavuudesta kertovat muun muassa jäsenyys Suomen Pienlainayhdistyksessä ja Vippi.fi:n kiistämätön suosio. Vippi.fi noudattaa hyvää luotonantotapaa ja ei sisällytä pikavippeihinsä piilokuluja.

Lainaa voit hakea kätevästi joko verkkohakemuksella tai tekstiviestillä. Suosittelemme verkkohakemuksen käyttämistä. Tunnistaudut vain palveluun verkkopankkitunnuksillasi ja täytät hakemuksen. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat ovat tililläsi muutassa minuutissa.

Voit hakea lainaa mihin kellonaikaan hyvänsä, mutta hakemuksia käsitellään vain Suomen lain antamissa rajoissa joka päivä kello 7 ja 23 välisenä aikana.